error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Justimo B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Justimo B.V. uit Ravenstein.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Justimo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Justimo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Ravenstein. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 10031305.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Justimo B.V.
  • Van Coothweg 1, 5371AB, Ravenstein
  • 0486-411808
Branche
Notaris
KVK
10031305
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-09-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen