error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Justimo B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Justimo B.V. uit Ravenstein.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Justimo B.V.

Justimo B.V. is een notaris kantoor uit Ravenstein. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 10031305.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Justimo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Justimo B.V.
  • Van Coothweg 1, 5371AB Ravenstein
  • 0486-411808
Branche
Notaris
KVK
10031305
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-09-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen