error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Justido B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Justido B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Justido B.V.

Justido B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52297055.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Justido B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Justido B.V.
  • Steurendaal 32, 2553PN, 's-Gravenhage
  • thijsverm@gmail.com
Branche
Notaris
KVK
52297055
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen