error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Justido B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Justido B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Justido B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Justido B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52297055.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Justido B.V.
  • Steurendaal 32, 2553PN 's-Gravenhage
  • thijsverm@gmail.com
Branche
Notaris
KVK
52297055
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen