Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is JuRoCa B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van JuRoCa B.V. uit Winterswijk. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

JuRoCa B.V. is een notaris uit Winterswijk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 9163752.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? JuRoCa B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.