error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is JuRoCa B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over JuRoCa B.V. uit Winterswijk.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? JuRoCa B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

JuRoCa B.V. is een notaris gevestigd in Winterswijk. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9163752.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

JuRoCa B.V.
  • Beatrixpark 10, 7101BN Winterswijk
  • 0543-548888
Branche
Notaris
KVK
9163752
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-09-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen