Is Jurieva B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Jurieva B.V. uit Zwijndrecht.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jurieva B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Jurieva B.V. is een notaris uit Zwijndrecht. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23087789.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis