error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Jurieva B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Jurieva B.V. uit Zwijndrecht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Jurieva B.V. is een notaris kantoor uit Zwijndrecht. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23087789.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jurieva B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Jurieva B.V.
Branche
Notaris
KVK
23087789
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen