error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. is een notaris gevestigd in Haarlem. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34091100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V.
  • Schagchelstraat 48C, 2011HZ, Haarlem
  • 023-5319398
Branche
Notaris
KVK
34091100
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen