error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. uit Haarlem.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. is een notaris gevestigd in Haarlem. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34091100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V.
  • Schagchelstraat 48C, 2011HZ, Haarlem
  • 023-5319398
Branche
Notaris
KVK
34091100
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen