Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V.

Juridische Praktijk mr. A. Helmig B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34091100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte