error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is JuPhi B.V. een goede partner. Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over JuPhi B.V. uit Rotterdam.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? JuPhi B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

JuPhi B.V. is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62935364.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

JuPhi B.V.
  • Rozenburglaan 72, 3062EG, Rotterdam
  • 070-7570100
Branche
Notaris
KVK
62935364
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen