error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is JuPhi B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over JuPhi B.V. uit Rotterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? JuPhi B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

JuPhi B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62935364.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

JuPhi B.V.
  • Rozenburglaan 72, 3062EG Rotterdam
  • 070-7570100
Branche
Notaris
KVK
62935364
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen