Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is JuPhi B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over JuPhi B.V. uit Rotterdam.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? JuPhi B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

JuPhi B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62935364.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.