error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Julisaemi de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Julisaemi uit Hilversum. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Julisaemi

Julisaemi is een notaris uit Hilversum. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32065598.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Julisaemi of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Julisaemi
Branche
Notaris
KVK
32065598
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-1997
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen