Is J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. uit Leiden.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Leiden. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28118384.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.