error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. uit Leiden. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Leiden. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28118384.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

J.R.B. Heemstra Notarispraktijk B.V.
  • Hoge Rijndijk 306, 2314AM, Leiden
  • 071-5815323
Branche
Notaris
KVK
28118384
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen