error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling uit Schimmert.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling is een notaris kantoor uit Schimmert. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14129087.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling
  • Op de Bies 38b, 6333BX, Schimmert
  • 046 4747175
Branche
Notaris
KVK
14129087
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen