error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling uit Schimmert. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling is een notaris kantoor gevestigd in Schimmert. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14129087.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling
  • Op de Bies 38b, 6333BX Schimmert
  • 046 4747175
Branche
Notaris
KVK
14129087
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen