Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling uit Schimmert.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling

J.P. Heerings Notarispraktijk & Echtscheidingsbemiddeling is een notaris uit Schimmert. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14129087.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling