Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Joymus B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Joymus B.V. uit Swalmen.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Joymus B.V. is een notaris kantoor uit Swalmen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12046771.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Joymus B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.