error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Joshen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Joshen B.V. uit Landgraaf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Joshen B.V. is een notaris uit Landgraaf. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14060583.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Joshen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Joshen B.V.
  • Lijsterbes 6, 6372XJ, Landgraaf
  • 045-5719430
Branche
Notaris
KVK
14060583
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen