error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Jonesmeister12 B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alle informatie van Jonesmeister12 B.V. uit Amersfoort. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Jonesmeister12 B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Jonesmeister12 B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amersfoort. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54354536.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Jonesmeister12 B.V.
  • Arnhemseweg 14, 3817CH Amersfoort
  • 033 8876750
Branche
Notaris
KVK
54354536
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen