error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Jonesmeister12 B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Jonesmeister12 B.V. uit Amersfoort.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Jonesmeister12 B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Jonesmeister12 B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54354536.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Jonesmeister12 B.V.
  • Arnhemseweg 14, 3817CH, Amersfoort
  • 033 8876750
Branche
Notaris
KVK
54354536
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen