error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. uit Santpoort-Zuid.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. is een notaris uit Santpoort-Zuid. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34153719.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

J.J.G. Buijsman Notariaat B.V.
  • Charlotte de Bourbonlaan 8, 2082BJ, Santpoort-Zuid
  • 023 5371766
Branche
Notaris
KVK
34153719
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen