Is J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. uit Santpoort-Zuid.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Santpoort-Zuid. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34153719.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.