Is J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. uit Santpoort-Zuid. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

J.J.G. Buijsman Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Santpoort-Zuid. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34153719.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.