error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is J.J. Brummelhuis B.V. een goede partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alle informatie van J.J. Brummelhuis B.V. uit Amstelveen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? J.J. Brummelhuis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over J.J. Brummelhuis B.V.

J.J. Brummelhuis B.V. is een notaris gevestigd in Amstelveen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34264194.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

J.J. Brummelhuis B.V.
  • Korenbloemlaan 100, 1187EG Amstelveen
  • office@bbhnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
34264194
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen