Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is J.J. Brummelhuis B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over J.J. Brummelhuis B.V. uit Amstelveen.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.J. Brummelhuis B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

J.J. Brummelhuis B.V. is een notaris gevestigd in Amstelveen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34264194.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling