error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Jivika Beheer B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Jivika Beheer B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jivika Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Jivika Beheer B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27262495.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Jivika Beheer B.V.
  • Keukenhoflaan 141, 2548PD 's-Gravenhage
  • 070-3871909
Branche
Notaris
KVK
27262495
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen