error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Jerra Holding B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Jerra Holding B.V. uit Veghel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Jerra Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Veghel. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17149897.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jerra Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Jerra Holding B.V.
  • Hoogstraat 8, 5462CX, Veghel
  • 0413-320444
  • info@LBgroep.nl
Branche
Notaris
KVK
17149897
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen