error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Jemifos B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Jemifos B.V. uit Doetinchem. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Jemifos B.V. is een notaris kantoor uit Doetinchem. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09092235.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Jemifos B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Jemifos B.V.
  • Burg Lawick van Pabststr 4, 7006AS Doetinchem
  • 0314-372222
Branche
Notaris
KVK
09092235
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen