error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Jemifos B.V. een goede partner. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat een overzicht van Jemifos B.V. uit Doetinchem. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jemifos B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Jemifos B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Doetinchem. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09092235.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Jemifos B.V.
  • Burg Lawick van Pabststr 4, 7006AS, Doetinchem
  • 0314-372222
Branche
Notaris
KVK
09092235
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen