Is Jemifos Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Jemifos Beheer B.V. uit Doetinchem. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Jemifos Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Jemifos Beheer B.V. is een notaris uit Doetinchem. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 54198283.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.