Is Jemifos Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Jemifos Beheer B.V. uit Doetinchem. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Jemifos Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Doetinchem. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 54198283.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jemifos Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.