error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Jelmoli B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Jelmoli B.V. uit Middelie.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jelmoli B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Jelmoli B.V. is een notaris kantoor uit Middelie. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37147860.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Jelmoli B.V.
  • Middelie 53, 1472GR Middelie
  • 0299-433333
  • m.hoffenaar@abmaschreurs.nl
Branche
Notaris
KVK
37147860
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen