error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.D. Wienen Beheer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je een overzicht van J.D. Wienen Beheer B.V. uit Pijnacker. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.D. Wienen Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over J.D. Wienen Beheer B.V.

J.D. Wienen Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Pijnacker. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27251992.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

J.D. Wienen Beheer B.V.
  • Stationsstraat 41, 2641GJ Pijnacker
  • 015-3696240
Branche
Notaris
KVK
27251992
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-07-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen