error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.D. Wienen Beheer B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van J.D. Wienen Beheer B.V. uit Pijnacker. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

J.D. Wienen Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Pijnacker. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27251992.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.D. Wienen Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

J.D. Wienen Beheer B.V.
  • Stationsstraat 41, 2641GJ, Pijnacker
  • 015-3696240
Branche
Notaris
KVK
27251992
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-07-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen