Op zoek naar een goede notaris? Misschien is J.D. Wienen Beheer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over J.D. Wienen Beheer B.V. uit Pijnacker.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J.D. Wienen Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over J.D. Wienen Beheer B.V.

J.D. Wienen Beheer B.V. is een notaris uit Pijnacker. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27251992.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken