error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is J.B. Heldoorn Holding B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over J.B. Heldoorn Holding B.V. uit Almere.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

J.B. Heldoorn Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Almere. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39065533.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.B. Heldoorn Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

J.B. Heldoorn Holding B.V.
  • Rooseveltweg 15, 1314SJ Almere
  • 036-5340520
  • info@heldoorneggels.nl
Branche
Notaris
KVK
39065533
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen