Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is J.B. Heldoorn Holding B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over J.B. Heldoorn Holding B.V. uit Almere.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

J.B. Heldoorn Holding B.V. is een notaris uit Almere. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39065533.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? J.B. Heldoorn Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.