error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Janthom Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Janthom Praktijk B.V. uit Breda.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Janthom Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Janthom Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20106552.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Janthom Praktijk B.V.
  • Ginnekenweg 188, 4835NH Breda
  • 076-5657043
Branche
Notaris
KVK
20106552
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen