error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Janthom Praktijk B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Janthom Praktijk B.V. uit Breda. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Janthom Praktijk B.V.

Janthom Praktijk B.V. is een notaris uit Breda. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20106552.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Janthom Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Janthom Praktijk B.V.
  • Ginnekenweg 188, 4835NH, Breda
  • 076-5657043
Branche
Notaris
KVK
20106552
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen