Is Janthom Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Janthom Praktijk B.V. uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Janthom Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20106552.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Janthom Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.