error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Janthom Beheer B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Janthom Beheer B.V. uit Breda.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Janthom Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Janthom Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20096636.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Janthom Beheer B.V.
  • Koninginnestraat 39, 4818HA Breda
  • 076-5652850
Branche
Notaris
KVK
20096636
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen