error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Janthom Beheer B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Janthom Beheer B.V. uit Breda. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Janthom Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Janthom Beheer B.V.

Janthom Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20096636.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Janthom Beheer B.V.
  • Koninginnestraat 39, 4818HA, Breda
  • 076-5652850
Branche
Notaris
KVK
20096636
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen