Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Janthom Beheer B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Janthom Beheer B.V. uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Janthom Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20096636.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Janthom Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.