Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Jalaumi B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Jalaumi B.V. uit Cuijk. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jalaumi B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Jalaumi B.V. is een notaris kantoor uit Cuijk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 16086601.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.