error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Jager een goede keuze. Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alles van Jager uit Heemstede. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Jager is een notaris uit Heemstede. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 54090342.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jager of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Jager
Branche
Notaris
KVK
54090342
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-12-2011
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen