Is Jager de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Jager uit Heemstede.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jager of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Jager is een notaris gevestigd in Heemstede. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 54090342.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.