Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen uit Zoetermeer. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen

Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen is een notaris uit Zoetermeer. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27325427.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract