error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen de passende notaris voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen uit Zoetermeer.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Zoetermeer. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27325427.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Jacobse Hulsebosch & Doorduyn Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27325427
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1884
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen