Is Jabri Notariaat het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Jabri Notariaat uit Hilversum.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Jabri Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Jabri Notariaat is een notaris gevestigd in Hilversum. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69488940.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.