Is Jabri Notariaat het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Jabri Notariaat uit Hilversum.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Jabri Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Jabri Notariaat is een notaris gevestigd in Hilversum. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69488940.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen