Is J. Wiertsema Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van J. Wiertsema Notariaat B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J. Wiertsema Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

J. Wiertsema Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34376291.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.