Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is J. Mos Praktijk B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van J. Mos Praktijk B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? J. Mos Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

J. Mos Praktijk B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 61065692.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.