error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Irnerius B.V. een juiste partner. Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Irnerius B.V. uit Leiderdorp. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Irnerius B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Irnerius B.V. is een notaris kantoor uit Leiderdorp. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27344673.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Irnerius B.V.
  • Loevestein 12, 2352KM, Leiderdorp
  • 071-5899201
Branche
Notaris
KVK
27344673
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen