error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Irdapa B.V. een goede keuze. Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van Irdapa B.V. uit Raalte. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Irdapa B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Irdapa B.V.

Irdapa B.V. is een notaris kantoor uit Raalte. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 05078359.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Irdapa B.V.
  • Bernhard van Galenstraat 36, 8101ES, Raalte
  • 0572-360453
Branche
Notaris
KVK
5078359
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen