error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is iocus B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over iocus B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? iocus B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over iocus B.V.

iocus B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34262027.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

iocus B.V.
  • Oranje Nassaulaan 35II, 1075AJ, Amsterdam
  • 020-5771629
Branche
Notaris
KVK
34262027
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen