error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is iocus B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van iocus B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? iocus B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

iocus B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34262027.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

iocus B.V.
  • Oranje Nassaulaan 35II, 1075AJ Amsterdam
  • 020-5771629
Branche
Notaris
KVK
34262027
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen