error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Inuktituk Holding B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Inuktituk Holding B.V. uit Rhoon. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Inuktituk Holding B.V.

Inuktituk Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rhoon. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24343539.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Inuktituk Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Inuktituk Holding B.V.
  • Achterdijk 12, 3161EC Rhoon
  • 010-4842773
Branche
Notaris
KVK
24343539
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen