Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Interim Notariaat een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Interim Notariaat uit Maarssen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Interim Notariaat

Interim Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Maarssen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62339354.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Interim Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.