Is Ingsymij Legal B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Ingsymij Legal B.V. uit Zeist.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Ingsymij Legal B.V.

Ingsymij Legal B.V. is een notaris gevestigd in Zeist. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63419580.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ingsymij Legal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.