Is Indextension B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Indextension B.V. uit Stolwijk. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Indextension B.V. is een notaris uit Stolwijk. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29047595.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Indextension B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.