Is Impermeable B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Impermeable B.V. uit Emmen.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Impermeable B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Impermeable B.V.

Impermeable B.V. is een notaris gevestigd in Emmen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1129679.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.