Is Impermeable B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Impermeable B.V. uit Emmen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Impermeable B.V. is een notaris gevestigd in Emmen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1129679.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Impermeable B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.