error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Immflo Praktijk B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Immflo Praktijk B.V. uit Twisk.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Immflo Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Immflo Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Twisk. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27194253.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Immflo Praktijk B.V.
  • Dorpsweg 69, 1676GD Twisk
  • 035-5414366
Branche
Notaris
KVK
27194253
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-12-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen