error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Immflo Holding B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Immflo Holding B.V. uit Twisk.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Immflo Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Immflo Holding B.V. is een notaris uit Twisk. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32085650.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Immflo Holding B.V.
  • Dorpsweg 69, 1676GD Twisk
  • 035-5414366
Branche
Notaris
KVK
32085650
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-04-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen