error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Immflo Holding B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Immflo Holding B.V. uit Twisk.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Immflo Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Immflo Holding B.V. is een notaris uit Twisk. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32085650.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Immflo Holding B.V.
  • Dorpsweg 69, 1676GD, Twisk
  • 035-5414366
Branche
Notaris
KVK
32085650
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-04-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen