error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Il Valore B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Il Valore B.V. uit Voorburg. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Il Valore B.V. is een notaris gevestigd in Voorburg. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50934619.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Il Valore B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Il Valore B.V.
  • Rusthoflaan 13, 2271VJ, Voorburg
  • 010-2425400
Branche
Notaris
KVK
50934619
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-09-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen