error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Il Notaio B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Il Notaio B.V. uit Etten-Leur.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Il Notaio B.V. is een notaris uit Etten-Leur. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20086578.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Il Notaio B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Il Notaio B.V.
Branche
Notaris
KVK
20086578
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen