Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is IJsseloevers Notarissen een juiste partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van IJsseloevers Notarissen uit IJsselmuiden. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

IJsseloevers Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in IJsselmuiden. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8213059.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? IJsseloevers Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.