Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is HVK Stevens Legal Rotterdam BV een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van HVK Stevens Legal Rotterdam BV uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? HVK Stevens Legal Rotterdam BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

HVK Stevens Legal Rotterdam BV is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69853010.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract