error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is HVK Stevens Legal Rotterdam BV het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over HVK Stevens Legal Rotterdam BV uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? HVK Stevens Legal Rotterdam BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

HVK Stevens Legal Rotterdam BV is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69853010.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

HVK Stevens Legal Rotterdam BV
Branche
Notaris
KVK
69853010
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen