error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is HVK Stevens Legal Rotterdam BV de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over HVK Stevens Legal Rotterdam BV uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over HVK Stevens Legal Rotterdam BV

HVK Stevens Legal Rotterdam BV is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69853010.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? HVK Stevens Legal Rotterdam BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

HVK Stevens Legal Rotterdam BV
Branche
Notaris
KVK
69853010
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen