error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Huyben Praktijk B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Huyben Praktijk B.V. uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Huyben Praktijk B.V.

Huyben Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20153036.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Huyben Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Huyben Praktijk B.V.
  • Wilhelminapark 14, 4818SM Breda
  • 076-5652850
  • j.huben@lwow.nl
Branche
Notaris
KVK
20153036
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen