Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Huyben Praktijk B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Huyben Praktijk B.V. uit Breda. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Huyben Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Huyben Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20153036.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling