Is Humba B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Humba B.V. uit Lekkerkerk.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Humba B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Humba B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lekkerkerk. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24369935.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.