error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Huizinga de Vries Notarissen een juiste keuze. Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Huizinga de Vries Notarissen uit Leek.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Huizinga de Vries Notarissen is een notaris gevestigd in Leek. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01166010.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Huizinga de Vries Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Huizinga de Vries Notarissen
Branche
Notaris
KVK
1166010
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen