error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Huijgen Praktijk BV het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Huijgen Praktijk BV uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Huijgen Praktijk BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Huijgen Praktijk BV is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27180965.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Huijgen Praktijk BV
  • Badhuisweg 241, 2597JR, 's-Gravenhage
  • 070-3243266
Branche
Notaris
KVK
27180965
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-06-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen