Is Huijbregts notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Huijbregts notarissen uit 's-Hertogenbosch.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Huijbregts notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Huijbregts notarissen is een notaris kantoor gevestigd in 's-Hertogenbosch. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 16089604.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.