Is Huijbregts notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Huijbregts notarissen uit 's-Hertogenbosch. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Huijbregts notarissen is een notaris gevestigd in 's-Hertogenbosch. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 16089604.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Huijbregts notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.