Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Huenges Wajer & Joosten Notarissen een goede partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Huenges Wajer & Joosten Notarissen uit Maastricht.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Huenges Wajer & Joosten Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Huenges Wajer & Joosten Notarissen is een notaris kantoor uit Maastricht. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14635471.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.