error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Huenges Wajer & Joosten Notarissen een juiste keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Huenges Wajer & Joosten Notarissen uit Maastricht.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Huenges Wajer & Joosten Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Huenges Wajer & Joosten Notarissen is een notaris gevestigd in Maastricht. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14635471.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Huenges Wajer & Joosten Notarissen
Branche
Notaris
KVK
14635471
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1997
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen