Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Hudson Legal B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Hudson Legal B.V. uit 's-Gravenhage.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hudson Legal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Hudson Legal B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58804633.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.